Olemme lähi- ja villiruuasta, ruokamatkailusta sekä tarinallistamisesta kiinnostuneita matkailualan
opiskelijoita Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Mielestämme Rukan Kuksan käyttämät läheltä
ja luonnosta tulevat raaka-aineet ja niiden toimittajat ansaitsevat enemmän huomiota. Siitä syystä aloitimme aiheeseen liittyvän projektin, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta ruuan alkuperästä ja arvostusta paikallisia yrittäjiä kohtaan, sekä tuoda elämyksellisyyttä asiakkaan ravintolakokemukseen.

Puhdas suomalainen ruoka on ylpeyden aihe, jota ei tarpeeksi korosteta. Luonnostamme löytyy
mahtavia raaka-aineita. Syömällä paikallista pääset tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin. Lähiruoka korostaa paikallista ammattiosaamista ja luo työpaikkoja seudulle. Lyhyt jakeluketju ja ruuan alkuperän jäljitettävyys lisäävät sen turvallisuutta ja takaavat tuoreuden.

Tältä sivulta löytyvien tarinoiden lisäksi juttuja on tarjolla luettavaksi ravintolassa vihkosen
muodossa, sekä Instagramissa @rukankuksa  ja Facebookissa @RukanKuksaRestaurant

Olemme kiitollisia jos vastaat nopeaan kyselyyn projektiamme koskien:

 Tarinoita lähiruuan takana kysely

Mukavia lukuhetkiä lähiruokatarinoiden parissa!


Jenni Kallioniemi ja Emmi Kärkkäinen

 

 

 

 

       Pyhäpiilo      Rukan Salonki

© Rukan Kuksa | Web Davas | Tietosuojaseloste