Skip to main content
Tarinoita lähiruoan takana

Meillä vastuullisuus on olennainen osa kaikkea toimintaamme. Oli kyse sitten ympäristöstä tai henkilöstömme hyvinvoinnista, kehitämme pitkäjänteisesti toimintaamme, jotta voimme olla paras versio itsestämme. Osoituksena kestävän matkailun eteen tekemästämme työstä meille on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki. 

Sosiaalisesti kestävä työpaikka 

Meille on tärkeää olla yritys, joka toimii sosiaalisesti kestävällä tavalla. Liian usein matkailualalla työntekijöiden oikeuksia ei kunnioiteta ja työn yleinen sesonkiluonne tekee työolojen kehittämisestä vaikeaa.

Me Rukan Kuksassa kehitämme työympäristöä yksinkertaisella ajatuksella: “Haluamme, että täällä on mukava työskennellä.” Tavoite saavutetaan kuuntelemalla työntekijää, kohtelemalla kaikkia tasa-arvoisesti ja maksamalla työstä reilu korvaus.” 

Työtä ympäristön puolesta 

LSJ Group on tehnyt pitkäjänteistä työtä toiminnan kehittämisessä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Ympäristövastuullisen toiminnan ansiosta meille onkin myönnetty Green Key -ympäristösertifikaatti.

Merkki perustuu erityisiin ympäristökriteereihin, joiden noudattamiseen ja seurannan raportointiin Rukan Kuksa on sitoutunut.  

Tarinoita lähiruuan takana 

Puhdas suomalainen ruoka on ylpeyden aihe. Luonnostamme löytyy mahtavia raaka-aineita. Syömällä paikallista pääset tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin. Lähiruoka korostaa paikallista ammattiosaamista ja luo työpaikkoja seudulle. Lyhyt jakeluketju ja ruuan alkuperän jäljitettävyys lisäävät sen turvallisuutta ja takaavat tuoreuden. 

Rukan Kuksa valitsee aina ensisijaisesti läheltä tulevat, villit ja laadukkaat raaka-aineet. Täältä löytyy tarinoita lähiruokamme takaa, jotka on koottu yhteistyössä restonomiopiskelijoiden kanssa.

Mukavia lukuhetkiä!